søndag 28. februar 2010

RR-treff på Øysand

Etter MYE mas fra Marte og Heidi ble det Øysand i dag. Det ble en koselig tur sammen med Heidi, Marte, Kristian, Atle og de med Stella (Beklager vet ikke navnene, fortell meg gjerne *skjemmes*) Hundene som var med var: Qiro, Kira, Conan, Leon og Stella. Litt knuffing mellom noen av hundene ble det, men sånt hører med og totalt sett hadde vi en kjempekoselig dag.
Det ble ikke tatt så mange bilder i dag, men noen få ble det

Leon har funnet igjen en lue han har hatt det gøy med før

Qiro synes også det er stas med lue

Leon

Heidi ønsker øyenkontakt. PSSST! Da bør du spytte ut den du har i munnen!

Marte speider etter go'gut'n sin

Kira har ikke helt skjønt dette med pinner. Hun tror de skal spises eller i alle fall tygges.

Conan, Leon og Qiro

Heidisnuppa

Leon

Stella med familie

Stella

Stella og guttene

Conan
Må bare si at jeg er kjempe imponert over utviklinga tli denne gutten. Han var en snill, rolig og sjarmerende gentleman. Ingen bjeffing og så fint som han hørte på mora si. Du har gjort en kjempejobb, Marte.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Artig å se inlegg og bilder allerede!! Ikke verst!!!
Jo, vi som gikk og hundene hadde en koselig tur i fnværet. Ikke noe problem med 3 store hannhunder som kjenner hverandre godt , nei. Og Kira som eneste tispe det meste av turen hadde det topp med kavalerene sine. Litt forstyrrelse i rekkene ble det da Stella kom og luktet utrolig godt. Men da ble det bånd - og " påplass/vedfottrening" i stedet . Veldig bra og nyttig. Så takk for en fin tur. Klem fra Qiro og Heidi

Marte sa...

Takk for en kjempe fin tur, og hjertelig takk for masse fine ord om gogutten min =) Flotte bilder! Vi glæde oss allerde t neste tur.

Marte

May sa...

Så koselig at dere er blitt så flinke til å kommentere!