tirsdag 28. oktober 2008

Mørk, mørkere...bækksvart




















Tove, Silko, Herman, Kira og jeg gikk nok en gang rundt Haukvannet. Været var fint og kaldt. Vi valgte å gå rundt Haukvannet fordi det er lys rundt der. Nå når høsten har kommet og snøen enda ikke har lagt deg, blir det vel mørkt å gå på steder uten lys.

Vi gikk der for en stund tilbake også. Vi går to runder ettersom Haukvannet ikke er store vannet. På andre runden ble det plutselig mørkt. Lysene ble rett og slett slått av. Dette hadde jo vi rent glemt da vi igjen gikk rundt vannet. Vi gikk en time tidligere enn sist, men likevel ..... 19.50......bekksvart. Hva er det for tull da? Hva er poenget med å ha lys når man slår av dem FØR klokken 20.00 på kvelden. TULL. Er dette et nytt sparetiltak fra Trondheim kommune?? Det blir i så fall bare dumt. Når de i tillegg bare slår av lysene rundt halve vannet, gir det i alle fall ikke mening. Tove, som det lille lemmenet hun er, har sverget på at hun skal ringe Bydrift. Go Tove, Go Tove.

Jeg er glad vi var to begge gangene dette skjedde. Jeg er kjempe redd for mørket. Når man er to og øynene venner seg til mørket var det faktisk ikke så ille. Det var stjerneklart og en fin kveld, men som sagt det er for dumt at de slår av lyset før klokken 20.00.















Brrrrrrrrr! Da vi kom tilbake til bilen hadde temperaturen sunket til -1.















Lyset fra veien hjelper ikke mye på gangstien.

Ingen kommentarer: